Fasadtvätt i Syd med omnejd

Prisvärd fasadtvätt i Syd inom 24 h

Därför ska du välja Color off Syd

Effektivitet och försiktighet

Genom skonsam rengöring förlänger vi byggnadens livslängd.

Prisvärd fasadtvätt i Stockholm

Vi erbjuder hög kvalitet till bra priser i Syd med omnejd.

Vi värnar om miljön

I hela kedjan från leverantör till utfört arbete arbetar vi för att ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

Vi förstår vikten av ett rent yttre

Ett helt och rent yttre säger mycket för omgivningen – därför förstår vi hur viktigt och bråttom det kan vara att rengöra er fasad. Vi har gedigen erfarenhet och strävar efter att ständigt lära oss mer om sanering och fasadtvätt. Vi åtar oss små jobb såväl som stora, inget projekt är för litet eller för stort för oss på Color Off. Vår flotta består bl.a av 12 mobila enheter utrustade med hetvattenhögtryck, vilket gör att vi kan erbjuda fasadtvätt i hela Syd.

En ren fasad förlänger fasadens livslängd

Vid fasadtvätt gäller det att tvätta rent fasader från trafiksmuts, sot, oljehalter och fett, alg- och mossbeväxtning, allt detta utan att skada ytans patina. Därför använder vi oss utav tvättmedel som är skonsamt för fasaden så att den inte förstörs. Genom att hålla fasaden ren så ökar livslängden av fasaden, detta då smuts kan hindra fasadens möjligheter att andas och att ytans PH-värde minska, vilket medför att fasaden vittrar sönder.

Vår process

Vi börjar alltid med att skölja fasaden, därefter tvättas den, och avslutningsvis en sista sköljning. Vi använder oss av en lågtrycksspruta för att lägga på rengöringsmedel. Sedan används ett högtrycksaggregat med en kapacitet på 20 liter per minut och en temperatur på 100 grader. Alla rengöringsmedel som vi använder oss av är biologiskt nedbrytningsbara och vi på Color Off tar alltid hänsyn till miljön. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra tjänster såsom fasadtvätt i Stockholm, Danderyd, Haninge, Huddinge, Nacka, Täby och Tyresö! Vi tar oss dit ni behöver oss.

"Vid använder enbart godkända medel av högsta kvalité för att minimera påverkan på fasaden."

– Mattias Malmqvist, VD Color Off AB