Fasadtvätt – Skåne med omnejd

Prisvärd fasadtvätt
i Skåne inom 24 h

Därför ska du välja Color Off Syd

Skonsam klottersanering, blästring, betongimpregnering, klotterskydd & fasadtvätt med effektivitet och försiktighet

Effektivitet och försiktighet

Genom effektiv och skonsam fasadtvätt förlänger vi byggnadens livslängd.

Prisvärda rengöringstjänster i Skåne

Prisvärd fasadtvätt i Skåne

Vi erbjuder fasadtvätt av hög kvalitet till bra priser i Skåne med omnejd.

Miljömedvetna metoder för klottersanering, blästring, betongimpregnering, klotterskydd & fasadtvätt

Vi värnar om miljön

Från leverantör till utfört arbete försöker vi minimera vår miljöpåverkan.

Fasadtvätt Skåne

Vi erbjuder professionell fasadtvätt i Skåne och hjälper dig att hålla din fasad ren och fri från smuts, alger och mögel. Med vår erfarna personal och effektiva metoder ser vi till att din fasad ser ut som ny igen.

Ett helt och rent yttre säger mycket för omgivningen, därför förstår vi hur viktigt och bråttom det kan vara att rengöra er fasad. Vi har gedigen erfarenhet och strävar efter att ständigt lära oss mer om sanering och fasadtvätt. Vår flotta består bl.a av 12 mobila enheter utrustade med hetvattenhögtryck, vilket gör att vi kan erbjuda fasadtvätt i hela Skåne.

Varför behövs fasadtvätt?

En smutsig fasad är inte bara en estetisk fråga. Smuts och påväxt kan också leda till skador på fasaden genom att de binder fukt, vilket i sin tur kan orsaka mögel och andra problem. Genom att regelbundet tvätta fasaden kan du förlänga livslängden på ditt hus och undvika kostsamma reparationer. Alger och mögel är vanliga problem på fasader, särskilt i fuktiga områden. Våra metoder för alg och mögeltvätt är skonsamma men effektiva och vi använder miljövänliga produkter som är säkra för både människor och djur. Vi ser till att få bort alla spår av påväxt och lämnar din fasad ren och fin.

En ren fasad förlänger fasadens livslängd

Vid fasadtvätt gäller det att tvätta rent fasader från trafiksmuts, sot, oljehalter och fett, alg- och mossbeväxtning, allt detta utan att skada ytans patina. Därför använder vi oss utav tvättmedel som är skonsamt för fasaden så att den inte förstörs. Genom att hålla fasaden ren så ökar livslängden av fasaden, detta då smuts kan hindra fasadens möjligheter att andas och minska ytans PH-värde, vilket påskyndar söndervittringen av fasaden.
Klottersanering

"Vid använder enbart godkända medel av högsta kvalité för att minimera påverkan på fasaden."

– Mattias Malmqvist, VD Color Off AB

Så här går det till att tvätta fasaden

Vi börjar alltid med att skölja fasaden, därefter tvättas den och avslutningsvis en sista sköljning. Vi använder oss av en lågtrycksspruta för att lägga på rengöringsmedel. Sedan används ett högtrycksaggregat med en kapacitet på 20 liter per minut och en temperatur på 100 grader.

Alla rengöringsmedel som vi använder oss av är biologiskt nedbrytningsbara och vi på Color Off Syd tar alltid hänsyn till miljön. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vår metod för fasadtvätt i Skåne med omnejd.

Varför anlita Color Off Syd för fasadtvätt i Skåne?

Att anlita en professionell firma för att tvätta fasaden ger flera fördelar. Vi på Color Off Syd är experter på fasadtvätt och erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av fasader. Vi använder moderna tekniker och miljövänliga produkter för att säkerställa att din fasad blir grundligt rengjord utan att skadas. Här är några anledningar till varför du bör välja oss:

Service inom 24h

Vi förstår att det ibland kan vara brådskande att få fasaden rengjord och därför erbjuder vi snabb service inom 24 timmar. Med vår dedikerade och erfarna personal kan du vara säker på att jobbet blir utfört snabbt och effektivt utan att kompromissa med kvaliteten.

Effektivare rengöring

Våra professionella tekniker använder avancerad utrustning som möjliggör en mer effektiv rengöring än vad som är möjligt med vanliga hushållsverktyg. Detta garanterar att all smuts, alger och mögel försvinner, vilket resulterar i en ren och fräsch fasad.

Skonsammare metoder

Vi använder skonsamma metoder och miljövänliga produkter som är anpassade för att rengöra din fasad utan att orsaka skador. Oavsett om du har en träfasad, putsad fasad eller tegel, ser vi till att metoden vi använder är den bästa för ditt material.

Rotavdrag

Du kan utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för fasadtvätt. Detta innebär att du får en skattereduktion på upp till 30% av arbetskostnaden, vilket gör våra tjänster ännu mer prisvärda.

Kontakta oss för fasadtvätt i Skåne

Vill du att din fasad ska se ut som ny igen? Kontakta oss för en kostnadsfri offert idag! Våra erfarna och professionella team står redo att ge din fasad den omsorg den förtjänar. Vi svarar snabbt på alla dina frågor och skräddarsyr våra tjänster efter dina behov.

Låt oss hjälpa dig att återställa din fasads skönhet och hållbarhet. Tveka inte att ta det första steget mot en renare och snyggare fasad nu!

Förlängd livslängd på fasaden

Genom att regelbundet tvätta fasaden kan du förlänga dess livslängd. Våra tjänster bidrar till att förebygga skador som kan uppstå på grund av smuts och påväxt, vilket gör att fasaden håller sig i gott skick längre.

Spara tid och energi

Att tvätta fasaden kan vara både tidskrävande och ansträngande. Genom att anlita oss sparar du både tid och energi. Vi tar hand om allt från förberedelser till rengöring och efterkontroll, så att du kan slappna av och njuta av resultatet.

Garanti på utfört arbete

Vi står för kvalitet och erbjuder garanti på utfört arbete. Detta innebär att du kan känna dig trygg med att arbetet utförs korrekt och att eventuella problem åtgärdas snabbt och smidigt.

Color Offs tjänstebil

Vanliga frågor om fasadtvätt

Hur tvättar man fasaden bäst?

För bästa resultat rekommenderar vi att boka professionell fasadtvätt. Vi använder rätt metoder och rengöringsmedel beroende på fasadens material och tillstånd, vilket säkerställer en noggrann och effektiv rengöring.

Putsade fasader kräver skonsamma metoder för att inte skada ytan. Vi använder milda rengöringsmedel och anpassar trycket för att effektivt rengöra utan att skada putsen.

Det rekommenderas att tvätta fasaden minst varannat år för att hålla den i gott skick och förhindra påväxt av alger och mögel. Frekvensen kan dock variera beroende på lokala förhållanden.

Resultatet av en fasadtvätt kan hålla upp till flera år beroende på omgivande förhållanden, som klimat och mängden påväxt i området. Regelbundet underhåll kan förlänga effekten av fasadtvätten.

Priset för att tvätta fasaden varierar beroende på faktorer som fasadens storlek, material, graden av smuts och påväxt samt vilken metod som används. För att få ett exakt pris rekommenderar vi att du kontaktar oss på Color Off Syd för en kostnadsfri offert.

Ja, det är rekommenderat att täcka fönster och andra känsliga ytor vid fasadtvätt för att skydda dem från stänk av rengöringsmedel och vatten. Vi på Color Off Syd ser till att skydda alla känsliga ytor innan vi påbörjar arbetet.

Ja, det är viktigt att tvätta fasaden innan målning för att säkerställa att färgen fäster ordentligt och att det inte finns någon smuts eller påväxt som kan påverka det slutliga resultatet negativt.

Ja, det är möjligt att tvätta fasaden med högtryckstvätt, särskilt på hårdare material som tegel och betong. Det är dock viktigt att vara försiktig med trycket för att inte skada fasaden. För putsade fasader samt träfasader rekommenderar vi skonsammare metoder.

Ja, det är möjligt att använda högtryckstvätt på putsade fasader men det kräver stor försiktighet för att inte skada putsen. För att säkerställa att fasaden inte tar skada rekommenderar vi att anlita professionell fasadtvätt för denna typ av rengöring.