Blästring i Syd med omnejd

Blästring i Syd - Snabb & prisvärd hjälp

Därför ska du välja Color off Syd

Skonsam klottersanering, blästring, betongimpregnering, klotterskydd & fasadtvätt med effektivitet och försiktighet

Praktisk kunnighet

Efter flera år i branschen av blästring kan ni lita på att vår utbildade personal kan sin sak.

Prisvärda rengöringstjänster i Skåne

Prisvärd blästring i Syd

Vi är bäst på klotterborttagning i Syd, och erbjuder prisvärd blästring.

Prisvärda rengöringstjänster i Skåne

Miljöfokus från grunden

Color Off arbetar genomgående med att minska miljöpåverkan av blästring.

Blästring i Stockholm med 24-timmarsregel

Vi förstår att det kan vara bråttom att någon kommer och gör rent när fasaden har råkat ut för oönskad färg. Vi följer Stockholms Stads 24-timmarsregel att ta bort klottret så snabbt som möjligt, på bästa möjliga sätt. Blästring är ett miljövänligt och effektivt sätt att rengöra och ta bort färg. Vi har en mobil enhet utrustad för olika typer av blästringsarbeten, och därför kan vi erbjuda blästring i Stockholm, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sollentuna och Vallentuna. Vi optimerar också våra transporter, och har vi arbeten i närliggande områden förläggs de tillsammans för att minska resorna. Genom att blåsa olika blästermedel, d.v.s. olika sorters små partiklar, mot ytan som behöver saneras så rengörs fasaden. Dessa blästermedel innehåller inga kemikalier och är därför optimala för miljön.

Gedigen erfarenhet

Med mer än 30 år i branschen inom fasad- och fastighetsrengöring kan vi lova ett gott resultat, där vi fokuserar både på ert slutresultat och allas miljö. Vi utbildar vår personal kontinuerligt för att hålla oss uppdaterade. Vi jobbar aktivt med vårt miljöarbete för att optimera våra resor, men också de olika produkter vi använder oss av i vårt arbete.

Vår stora flotta tar oss dit ni behöver oss

Vill du att vi tar oss till er med blästring i Stockholm, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sollentuna eller Vallentuna för blästring? Kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt!

Klottersanering

"Vid använder enbart godkända medel av högsta kvalité för att minimera påverkan på fasaden."

– Mattias Malmqvist, VD Color Off AB